Padelbanen 3 & 4 gaan open vanaf maandag 20 november!

18 november 2023


De nieuwe padelbanen 3&4 gaan maandag 20 november open!

Per aanstaande maandag 20 november, zijn de padelbanen 3 & 4 beschikbaar om te bespelen.
Met dit heugelijke feit gaan ook de nieuwe boekingsregels per direct in (hier op onze website te lezen).

Het boekingsoverzicht kan de komende weken soms nog wat onoverzichtelijk zijn omdat reserveringen nu op het half uur starten en niet meer op het hele uur. Eerdere boekingen blijven staan op de tijd zoals al geboekt. Na een paar weken zal dit zich gesetteld hebben.

We vragen jullie geduld en begrip hiervoor. De eerdere regels zoals piekuren, 2x per week spelen, geen jeugd op weekdagen in de avonduren etc. blijven de komende periode nog actief en zullen in het voorjaar van 2024 worden geëvalueerd. 

Veel speelplezier!

 

Nieuwscategorieën Bestuur


Reacties

Angela Velthuis 11-11-2023 15:55

Ik denk dat het op zijn plaats is om een woord van dank en waardering uit te spreken naar ons Bestuur en de Padelcommissie v.w.b. de realisering van 4 padelbanen. Wat zij de afgelopen periode voor elkaar hebben gekregen in onze club is overweldigend en indrukwekkend. De aanleg van eerst 2 naar 4 Padelbanen is niet niks. De verslaafdheid aan Padel is hierdoor toegeslagen bij zowel de huidige als de nieuwe leden. Ook dienen er zich meer kansen en initiatieven aan voor de oudgedienden. Door deze vernieuwing is de club ook toegankelijker geworden voor iedereen in de Gemeente Midden Drenthe. Verder moeten er ook eens een keer Berdi en Jan in het zonnetje gezet worden voor hun jarenlange verdiensten bij deze club. En Jappie en Gert die dagelijks op het park te vinden zijn, weer of geen weer, met volle kruiwagens en bladblazers. Alle lof Bestuur en Padelcommissie. Angela Velthuis

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen