Status uitbreidingsplan padel in Westerbork

Op deze pagina willen wij, de projectgroep "Padel in Westerbork", jullie op de hoogte houden van de huidige stand van zaken.

Alle foto's op FACEBOOK

Woensdag 14 april: Na ruim een week rust qua bouw is deze weer opgestart met het aanleggen van de fundering voor de wanden en het graven van een geul voor de elektra kabels vanuit het clubhuis.

Woensdag 6 april: wethouder Erjen Derks en Dylyp Dijkema (Beleidsmedewerker Sport & Bewegen) komen de voorgang bekijken met de project groep op ons park. Uiteraard een foto voor de krant gemaakt door Bert Dries

26 maart 2022: de voortgang van de eerste week is goed te zien vanuit de lucht.

21 maart 2022: de schop gaat de grond in!

12 maart 2022:
Overzichttekening aanleg nieuwe padelbanen zoals bijgevoegd in vergunning bij gemeente.
LINK 

Tijdens de ALV van december 2021, waar we door een grote meerderheid van jullie leden een mandaat kregen om de haalbaarheid voor het aanleggen van padelbanen te onderzoeken, zijn er veel ontwikkelingen geweest.

In januari zijn we in gesprek gegaan met de direct omwonenden die zich zorgen maakten over mogelijke geluidsoverlast. Eerst hebben we een gesprek op ons park gevoerd en uitgelegd hoe de ligging van de banen ten opzichte van desbetreffende woning is en hoe de wal geplaatst gaat worden . Dit nam al enige sceptisch weg maar wat is nou beter om bij een echte padelbaan te gaan kijken. Dit hebben we met een kleine delegatie in Borger gedaan en hebben ter plekke meerdere geluidsmetingen uitgevoerd wat de meeste zorgen wel wegnam. Enkele konden het niet laten om toch even mee te padellen :)

In dezelfde periode januari-februari zijn we druk met sponsoring, subsidies etc. bezig geweest om de financiering rond te krijgen. De verlossende woorden van de gemeente met toezegging van de subsidie in februari maakte de financiering rond!

Wil je verdere informatie en de voortgang volgen kijk dan geregeld eens onder het menu padel op onze website. 

We hebben al meerdere suggestie gehad maar we zoeken nog steeds suggestie voor de nieuwe naam van onze vereniging LINK

Bezoek met omwonenden in Borger in januari

 

 

TC Westerbork tekening padelbanen_220312_074606.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 593 332 793

De Beperkte Slag

Homaat 1
9431 MK Westerbork

KVK-nummer

40045489