Jeugdhoek

 

Jeugd RCW schittert in stijl met nieuwe clubtenues!!

De jeugd spelers van RC Westerbork stralen sinds kort in hun nieuwe clubtenues.

Dankzij een samenwerking met Combisport Beilen en Reece is een prachtig tenue samengesteld.

Foto: padeljeugdleden RCW

 

 

https://lot.clubactie.nl/lot/tc-westerbork/rcw-j/6217478

 

 

Juni/juli 2023 proeflessen tennis & padel

Ruim 20 kinderen nemen deel aan proeflessen padel en 4 aan tennislessen
Alle kids maken gebruik van een mooie aanbieding, €5 per les

Dit allemaal naar aanleiding van de sportdag!

1 april 2023 paasactiviteit

Een hoop gezelligheid met de jeugd van Westerbork & Beilen. We hebben samen ontbeten, getennist en gepadeld, geknutseld, eieren gezocht en vooral een hoop lol gehad 😊🐣🎾


April vriendjesmaand

April is vriendjesmaand! 
Heb je een vriendje / vriendinnetje, broertje of zusje die tennis ook heel leuk lijkt, dan mag hij/zij in april gratis een keertje meetrainen op een maandag of een donderdag. 

Mail de gegevens (naam / leeftijd) naar [email protected]

Geef hierbij aan bij wie hij/zij mee wil trainen.

je hoort dan zsm wanneer hij/zij kan komen tennissen. 

 

 

 

 

voorjaarsactiviteit 2 april 2022

We hebben op 2 april genoten van een geslaagde middag met de jeugdleden op de tennisbaan in Westerbork. Ondanks het koude weer, hebben we nog volop getennist en werd er flink geoefend voor de competitie die dit weekend start 🎾 😊.

Daarnaast kon er geknutseld en gekleurd worden, hebben we paaseieren gezocht (verstopt door een paar junioren) en hebben we tussendoor gesmikkeld van gezonde en ongezonde 🀭 lekkernijen. 

Het was een super gezellige middag!

 

 


Jeugdkampioenschap 2021 voor TC Westerbork

Het gemengd jeugdteam (Groen) van TC Westerbork is kampioen geworden in de voorjaarscompetitie.

Het team bestaande uit: Britt, Jolene, Laura (ontbreekt op de foto), Silvester en Stijn, wist op 1 wedstrijd na alle wedstrijden te winnen en was het spannend tot het laatste moment wie er kampioen zou worden.

Vanmorgen werden de kampioenen in het zonnetje gezet op de tennisbaan van TC Westerbork.
 

Summerparty 2 juli

Op vrijdag 2 juli 2021 heeft de summerparty voor de jeugd van TC Westerbork plaats gevonden. Deze middag/avond heeft in het teken gestaan van leuke activiteiten waaronder het koningsspel, weerwolven spel, bingo en als afsluiting marshmallows eten bij het kampvuur. Het weer hadden we niet beter kunnen wensen en door veel deelnames is het een gezellige en leuke middag/avond geworden. Wij als jeugdcommissie vonden het een geslaagde dag en hopen jullie allemaal weer te zien bij een volgende activiteit.

Jeugdweekend 21-22 augustus 2020

vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus werd voor de jeugd van TC Westerbork en TC Smalhorst, in Westerbork een supergezellig tennisweekend georganiseerd.
Weer een TOP resultaat van de goede samenwerking tussen de jeugd commissies van Beilen & Westerbork.
Na allerlei leuke activiteiten, zoals een clinic, zeepbaan, bingo, balspelletjes, een ouder en kind toernooi, kreeg natuurlijk elke deelnemer een welverdiende medaille.
Het was voor de meesten al een pittige week zo vlak na de start van de scholen, maar het mooie weer zorgde voor genoeg energie en vrolijkheid. We kijken al weer uit naar een volgend gezamenlijk toernooi!
 
 
 
 

Halloween toernooi vrijdag 1 november 2019

Afgelopen (vochtige) 1e dag van november, werd bij TC Westerbork het Halloween jeugd toernooi georganiseerd. Sinds dit jaar organiseren TC Westerbork en TC Smalhorst veel jeugd activiteiten samen, dus ook de jeugd van TC Smalhorst deed gezellig mee. Leuke partijtjes werden afgewisseld met een halloween knutsel activiteit en aansluitend was er voor iedereen patat en een medaille! Weer een geslaagd toernooitje! Het volgende toernooi wordt een Oliebollen toernooi, dit keer bij TC Smalhorst!

Haloween2019

Jeugdteam kampioen voorjaar 2019

jo17 kampioen2019

Het jongensteam t/m 17 jaar van TCW werd voor het tweede jaar op rij kampioen.
De laatste wedstrijd moest de doorslag geven tegen de directe concurrent. Voor aanvang hadden beiden eenzelfde aantal punten, de winnaar van de dag zou dan ook kampioen worden.
De jongens van TCW lieten zich deze kans op een tweede kampioenschap op rij niet ontnemen en wonnen met duidelijke cijfers: 6-0.

Oliebollen toss 2018

oliebollenjeugd 2018

Jeugdkamp 2018

jeugd2018
 
 

Haloweentoernooi 3 november

IMG 20171104 WA0000

Groen team doet het goed!!

Ons groentjes team, bestaande uit Bram, Esmee, Luuk en Sylas, heeft zich dit voorjaar met overgave in de groene competitie gestort. Een hele ervaring en ze hebben hele mooie en ook spannende wedstrijden gespeeld. Heel mooi om de groei te zien die ze hebben doorgemaakt in de afgelopen weken, dat belooft nog wat voor de toekomst. Goed gedaan team!!!!!!!!!!!

rood 2017

Groen wint op tweede paasdag 4-2 winst

Vandaag heeft ons jeugd team van de groene competitie een 4-2 overwinning geboekt. Met een onderbreking door hagel maar daarnaast veel zon, hebben ze leuk gespeeld.
IMG 20170417 124144772

Goede start gemend wit op zondag!

IMG 1785

9 april – 3-3 tegen Haren!

Jeugddag 2 april

jeugddag 2016